Personeelsmobiliteit

Video is een krachtig middel om je boodschap over te brengen. Dat kan in hoge kwaliteit met je smartphone. Geen dure camera maar filmen in Full HD of zelfs in 4K. Het maken van films was kort geleden in handen van videoproductie bedrijven. Dit is de afgelopen jaren spectaculair veranderd. Wie had 10 jaar geleden gedacht dat je met een smartphone een professionele film zou kunnen maken?

Door gebruik te maken van je smartphone als filmcamera kun je veel zelf. Wij helpen je graag met de workshop “smartphone filmen”. 

Tips met betrekking tot compositie, goed gebruik van je telefoon en op welke wijze je beter geluid kan verkrijgen tijdens het filmen komen aan bod. Je video kan professioneel overkomen wanneer je beschikt over de nodige productiekennis.

Zelf een video maken was nog nooit zo makkelijk en goedkoop. Met een goede voorbereiding maak je voor je bedrijf, afdeling of privé schitterende filmpjes.

Wij verzorgen al jaren workshop “fotograferen met je smartphone” voor bedrijven en personeelsverenigingen. Video rukt enorm op sociale media. Alleen met een krachtige professionele film maak je indruk op je klanten en relaties.

Informeer naar de mogelijkheden om In-company een workshop “smartphone filmen voor je team te organiseren. Samen creatief, leerzaam én gezellig bezig zijn met filmen.