Reacties

“Hartelijk dank voor het sturen van de foto’s van de teamdag. We Hebben echt een superdag gehad.  Er wordt nog veel over nagepraat door de collega’s.

Cynthia Cornelissen (GHOR Brabant)

Nogmaals hartelijk dank aan jullie beiden voor de zeer geslaagde workshop. Iedereen was na afloop erg enthousiast. We hebben daarna heerlijk gegeten. Graag tot een volgende keer.

Hedzer de Haan (Tandartspraktijk d Haan.

De workshop smartphone fotografie was voor ons een fantastische manier om oude en nieuwe leden van ons team beter te leren kennen. Samen met Rob bedachten we dat de teamleden in duo’s drieluiken van elkaar moesten maken; dan moet je natuurlijk niet alleen goed kijken, maar ook goed naar elkaar luisteren! In 3 uurtjes onder super begeleiding leren over fotografie apps en compostie, zelf aan de slag en hilarische praktijken met kleine wifi-gestuurde printertjes en collega’s die niet opletten welke printer ze nu geselecteerd hadden: zoek je foto! De algehele stemming na afloop: “dat je zoveel kunt en zulke mooie foto’s kunt maken met een ding dat gemaakt is om te bellen!!”. De gemaakte drieluiken hangen inmiddels in mooie lijstjes aan de ‘wall of IBIS staff’ op onze werkplek; elke dag weer een leuke reminder aan een superleuke workshop!”

Sandra Reeb Gruber (InHolland)

Rob en zijn assistente Edith hebben recent een smartphone-fotografie workshop voor mijn bedrijf Artvision verzorgd. Rob heeft veel kennis van de vele mogelijkheden/apps en legt alles op een hele duidelijke en geduldige wijze uit. De groep was heel enthousiast over het resultaat. Het is ongelofelijk hoeveel creativiteit er naar boven kwam dankzij Rob’s workshop. Ik ga zeker nog een keer met hem op pad voor een workshop in de natuur of stad.

Renee Korbee (Art-Vision)

Contact met Smartphone fotografie

Heb je vragen of opmerkingen over smartphone fotografie? Wij zijn te bereiken via email op info@smartphone-fotografie.nl of telefonisch op 06 – 47 769 699 of ga naar contact.

Ga naar contact